Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми / Размер на джантите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
    Май-май ще послушам "митко" за Vredestein Snowtrac 2 но се чудя защо е толкова голяма разликата като цена с дънлопа.
    няма да съжаляваш за избора.и цена като ти"направя",ще останеш доволен-когато решиш,остави един телефон.
    ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Comment

А 225/50 17 марка

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
        а и друго, което ме спира, е че според тестове на Аутобилд, дори на доста студен асфалт - около 0 градуса, стига да няма сняг, летните гуми се държали по-добре от зимните ма дали е така...
        Ами да ти кажа и със зимните си се държи добре Поне мое впечатление
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от Красимир Покажи съобщение
          А 225/50 17 марка
          това за какъв автомобил ще е?

Comment

AR 159

Comment

Колега какви са тези цени... по малко от 230 лева на гума не намирам.
              Спрял съм се на Dunlop SP Winter Sport 3D - 205/55/16

http://www.kamortires.com/tires.php?...=bg&sort=price
              http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=402

Ако може някой да напише коя цена е приемлива за тази гума ще съм много благодарен.
              Говоря за миналата зима. В Мотоексперт имаше някаква промоция, която трая цяла зима - Марангони 205/55/16 за 144 лв. Гумите се оказаха много добри и тази зима пак ще ги карам.

И преди съм карал с Марангони и мога да кажа, че зимните им са много добри, за разлика от летните (Ванто), които се оказаха калпави и за 1 година целият протектор стана в ситни пукнатини.
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ясно. Аз все още размишлявам или по точно ремонтирам други неща и все не стига до гумите... та предлагат ми Sava 205/55/16 за около 170 на бройка.
                Всички колеги около мене са с такива и всички казват че са много добри. Бях сложил такива миналата година на 146-цата и нямах забележки.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  В Маргел ги има по 59лв http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=767
                  Емо, прочети внимателно: 59 лв е за минималния размер, за 16-ките 5х108 цената е 91 лв.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ясно. Аз все още размишлявам или по точно ремонтирам други неща и все не стига до гумите... та предлагат ми Sava 205/55/16 за около 170 на бройка.
                    Всички колеги около мене са с такива и всички казват че са много добри. Бях сложил такива миналата година на 146-цата и нямах забележки.
                    Не може изобщо да се сравняват Сава с Марангони!
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                      Говоря за миналата зима. В Мотоексперт имаше някаква промоция, която трая цяла зима - Марангони 205/55/16 за 144 лв. Гумите се оказаха много добри и тази зима пак ще ги карам.
                      Проверих в Мотоексперт - сега без промоция цената е 167 лв, което пак е супер. Няма други гуми с такова съотношение цена/качество! Тези спадат към най-евтините, а като качество могат да се сревняват с Фулда, които правят също много добри зимни гуми, но са от 230 лв нагоре.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Аз също съм карал с марангони на малката алфа и съм доволен.
                        Но всичко зависи от това къде се кара повече колата зимата,то в София има сняг 5 дни от цялата зима.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Проверих в Мотоексперт - сега без промоция цената е 167 лв, което пак е супер. Няма други гуми с такова съотношение цена/качество! Тези спадат към най-евтините, а като качество могат да се сревняват с Фулда, които правят също много добри зимни гуми, но са от 230 лв нагоре.
                          как да няма други гуми с такова съотношение-знаете ли,че форумите колкото са полезни толкова са и вредни,.хайде на марангонито!до вчера правиха регенерат а днес са най-великите!а фулдата е тя е най-добрата http://www.adac.de/Tests/Reifentests...rcePageID=8979

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                            Аз също съм карал с марангони на малката алфа и съм доволен.
                            Но всичко зависи от това къде се кара повече колата зимата,то в София има сняг 5 дни от цялата зима.
                            То и един ден е достатъчен да стане белята. Затова много държа гумите ми да са добри. Дето се вика, гумите са единственото нещо, което свързва колата с пътя

С тези зимни гуми минах около 4000 км за 4 месеца при всякакви условия - сухо, мокро, сняг, лед, планински пътища, магистрали, градско и т.н.

И не само че се държат много добре на пътя, но и не успях да ги повредя, което за мен си е огромно постижение. Летните, които си купих през април, направо ги помлях, започвайки още от първата седмица
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от митко Покажи съобщение
                              как да няма други гуми с такова съотношение-знаете ли,че форумите колкото са полезни толкова са и вредни,.хайде на марангонито!до вчера правиха регенерат а днес са най-великите!а фулдата е тя е най-добрата http://www.adac.de/Tests/Reifentests...rcePageID=8979
                              Тука говорим за съотношение цена/качество. Който иска да кара с Дънлоп по 400 лв едната!

Ето малко инфо за технологиите и иновациите, използвани в производството на въпросните Marangoni Meteo HP:
                              http://www.marangoni.com/content.asp?L=3&IdMen=734

А ето и кое помага на компанията да трупа опит и ноу-хау в правенето на гуми:
                              http://www.marangoni.com/content.asp?L=3&IdMen=245

Та кога казваш Марангони са правили регенерати?

Ако намериш друга гума на тази цена с подобно ниво на качеството, на използваните технологии и на поведението на пътя, обади ми се
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Тука говорим за съотношение цена/качество. Който иска да кара с Дънлоп по 400 лв едната!

Ето малко инфо за технологиите и иновациите, използвани в производството на въпросните Marangoni Meteo HP:
                                http://www.marangoni.com/content.asp?L=3&IdMen=734

А ето и кое помага на компанията да трупа опит и ноу-хау в правенето на гуми:
                                http://www.marangoni.com/content.asp?L=3&IdMen=245

Та кога казваш Марангони са правили регенерати?

Ако намериш друга гума на тази цена с подобно ниво на качеството, на използваните технологии и на поведението на пътя, обади ми се
                                Maрангони винаги са правили регенерати и наистина много добри,от 1990г са започнали да произвеждат нови гуми.Няма за какво да ти се обаждам,но знай,че Клебера е гумата с най-добро съотношение цена/качество,а това ,че някой е сложил за първи път зимни гуми и е много доволен от същите е факт!

Comment

Working...
                                X